U bent hier

Onderwijsdate op 8 oktober 2024

Op 8 oktober 2024 organiseren we een Onderwijsdate voor het Antwerpse onderwijs. Tijdens deze Onderwijsdate kunnen zowel geïnteresseerde zij-instromers als werkzoekende leerkrachten langskomen voor meer info over lesgeven in Antwerpen.

Onder de standhouders bevinden zich

  • vertegenwoordigers van scholen/scholengemeenschappen/onderwijsnetten die je meer kunnen vertellen over mogelijke vacatures en lesgeven in Antwerpen.
  • de verschillende lerarenopleidingen met al je vragen over het behalen van een pedagogisch bekwaamheidsbewijs.
  • ook medewerkers van Teach for Belgium, Agodi en VDAB beantwoorden graag al je vragen over werken in en overstappen naar het onderwijs.

De Onderwijsdate is voor standhouders een ideale kans om op enkele uren tijd verschillende geïnteresseerden  te zien! Je kan er al wat verkennende gesprekken doen voor (eventueel toekomstige) vacatures op je school of scholengemeenschap, mogelijke opleidingstrajecten toelichten, informatie te geven over lesgeven in Antwerpen en een mogelijke carrièreswitch. 

De Onderwijsdate gaat van 15u00 tot 16u00 door op den Bell, Francis Wellesplein 1, 2018 Antwerpen.

Wil je als school/scholengemeenschap/net/lerarenopleiding/ondersteunende dienst deelnemen? Meld je dan aan via dit formulier.

Wil je op korte of lange termijn lesgeven in Antwerpen? Schrijf je dan via deze link in voor de onderwijsdate. 

Wil je eerst de sfeer op basis- en secundaire school nog eens mee te gaan opsnuiven? Schrijf je dan in voor onze scholenwandeling via deze link.